Werken bij

Bij Gelderpoort werk je bij een uniek infra-gespecialiseerd opleidingscentrum. Het opleidingscentrum wordt gekenmerkt door de compleet uitgeruste praktijkruimtes waar de infrapraktijk optimaal kan worden nagebootst. Onder leiding van enthousiaste, gedreven docenten oefenen cursisten hier alle praktijksituaties die ze in hun werk kunnen tegenkomen. Ook krijgen ze training in klantvriendelijkheid, veiligheid voor zichzelf, collega's en de omgeving en op houding en gedrag.

Het opleidingscentrum biedt onderdak aan 2 theorielokalen (max. 20 cursisten per lokaal) en 3 grote praktijkruimten (max. 6 cursisten per docent). De praktijksituaties worden geoefend en afgetoetst in compleet uitgeruste praktijkruimten voor hoog-/middenspanning, laagspanning en gas/water/warmte.

Wij hebben een bedrijfscultuur van teamwork in een informele sfeer. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Wij zijn een bedrijf zonder onnodige managementlagen en met korte lijnen. Bij Gelderpoort krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen volgens zijn of haar eigen kwaliteiten en ambities.