Leren in kleine groepen in stimulerende omgeving

Bij Gelderpoort geen overvolle klassen in een groot anoniem schoolgebouw. Cursisten krijgen les in kleine groepen in een overzichtelijke, stimulerende leeromgeving met volop ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Praktijkgroepen nooit groter dan 6 cursisten

De theorielessen voor de vakopleidingen worden verzorgd door gediplomeerde, ervaren vakdocenten van het ROC volgens het lesprogramma voor de landelijke examens. De praktijklessen worden gegeven door ervaren Gelderpoort-praktijkdocenten, in kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Zo krijgt iedereen de aandacht en ondersteuning die hij/zij nodig heeft.

Docenten staan met beide benen in de infrapraktijk

Onze praktijkdocenten zijn gedreven professionals, die met beide benen in de infrapraktijk staan. Hun kennis, ervaring en liefde voor het vak brengen ze met aanstekelijk enthousiasme over op de cursisten. Ze weten uit eigen ervaring wat de praktijk straks van cursisten vraagt. Met hun stimulerende, begripvolle benadering prikkelen ze hun pupillen het beste uit zichzelf te halen.

Niet rusten tot iedereen geslaagd is

Cursisten worden aangesproken op hun eigen interesses en niveau. Hierdoor worden ze maximaal uitgedaagd en gemotiveerd. En wie het moeilijk heeft, of zakt voor een toets, wordt net zo lang bijgespijkerd en gecoacht tot hij/zij (weer) helemaal bij is. Gelderpoort-docenten rusten niet eerder totdat iedereen geslaagd is.

Individuele coaching en begeleiding, ook in het werkveld

Ook buiten het opleidingscentrum volgen onze praktijkbegeleiders de vorderingen van cursisten op de voet. Bij stages zien ze erop toe dat de werkzaamheden aansluiten op de lesstof in de opleiding.