Alles in huis voor een geslaagde infra-opleiding

In het volledig uitgeruste Gelderpoort-opleidingscentrum in Hattem brengen we onze cursisten de laatste inzichten, technieken, methoden en wet- en regelgeving bij. Uniek zijn onze compleet uitgeruste praktijkruimten, waarin de infrapraktijk tot in het kleinste detail wordt nagebootst. Onder leiding van enthousiaste, gedreven docenten oefenen cursisten hier alle praktijksituaties die ze in hun werk kunnen tegenkomen. Ook krijgen ze training in klantvriendelijkheid, veiligheid voor zichzelf, collega's en de omgeving en op houding en gedrag.

Leren, oefenen en examineren onder één dak

Leren bij Gelderpoort is effectief en efficiënt. Alle theorie- en praktijklessen worden verzorgd in het opleidingscentrum. Ook de toetsen en examens nemen we hier af. Alleen de verplichte stages volgen cursisten buiten de deur.

Het opleidingscentrum biedt onderdak aan 2 theorielokalen (max. 20 cursisten per lokaal) en 3 grote praktijkruimten (max. 6 cursisten per docent). De praktijksituaties worden geoefend en afgetoetst in compleet uitgeruste praktijkruimten voor hoog-/middenspanning, laagspanning en gas/water/warmte.
nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimtePraktijkruimten

Openingstijden: op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur.
Lestijden: ma t/m do van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.00 uur

"'Naast lesgeven, werk ik in de praktijk. Hierdoor weet ik wat er speelt in de branche!"