Jouw garantie voor vakmanschap en échte praktijkervaring

In de infratechniek wordt gewerkt met water, lage en hoge gasdruk, laag-, midden- en hoogspanning en bovendien data. Dit vergt goed opgeleide professionals die precies weten wat ze moeten doen én laten. Daarom laten steeds meer netbeheerders en infra-aannemers hun monteurs opleiden en trainen bij Opleidingscentrum Gelderpoort in Hattem. Een landelijk erkend diploma of -'Gelderpoort'-certificaat is jouw garantie voor vakmanschap, veilig werken en échte praktijkervaring.

Toonaangevend in praktijkgericht onderwijs

De praktijkgerichte aanpak en hoge slagingspercentages maken Gelderpoort tot dé succesvolle praktijkopleider van monteurs in de infra/distributiesector (elektra, gas, water en warmte). Het gemiddelde slagingspercentage is 90% en bij vakopleidingen zelfs 99%. In ons opleidingscentrum brengen we cursisten de laatste inzichten, technieken, methoden en wet- en regelgeving bij. Ook de theorie- en praktijkexamens leggen ze hier af.

Opleidingen voor doeners

Diploma's en certificaten halen in Gelderpoort is leren en oefenen in een stimulerende, ongedwongen omgeving, waar doeners zich helemaal thuis voelen. In compleet uitgeruste simulatieruimten voor elektra, gas, water en warmte brengen gedreven praktijkdocenten ze alle kneepjes van het vak bij. Wie slaagt, kan meteen in de praktijk aan de slag.

Leren in eigen tempo

Leren doen cursisten in hun eigen tempo. Wie zich vlot door de stof werkt, haalt zijn diploma of certificaat maanden eerder dan met een traditionele klassikale opleiding.

Geworteld in de infrapraktijk

In 1989 startte infrabouwer Van Gelder een eigen bedrijfsschool in Hattem. Daarmee verzekerde het bedrijf zich van goed opgeleide monteurs voor de eigen kabel- en leidingwerkzaamheden. Sinds 2008 staan de deuren van Opleidingscentrum Gelderpoort open voor iedereen. Gelokt door de hoge slagingspercentages en de hoge kwaliteit van de opleidingen volgen elk jaar honderden cursisten een erkende opleiding of training in ons opleidingscentrum in Hattem. Onder hen veel medewerkers van netbeheerders en collega-aannemers in kabel- en leidingwerken.