Start vakopleiding na de zomer!

Vakantie ten einde, werkschoenen (weer) aan de voeten

Na de vakantieperiode start opleidingscentrum Gelderpoort met nieuwe groepen voor de vakopleidingen infratechniek. Onze docenten staan na de bouwvakantie fris in de startblokken om de nieuwe groepen te begeleiden op de weg naar het vakmanschap.

Gelderpoort biedt de volgende opleidingen:

  • (eerste) monteur laagspanningsdistributie,
  • (eerste) monteur middenspanningsdistributie,
  • (eerste) monteur gas-,water- en warmtedistributie.

Kans op werk in de infratechniek ‘ruim voldoende tot goed’

Als starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd gemakkelijk om een beroepskeuze te maken. Je wilt iets doen wat je leuk vindt! Maar ook te zijner tijd daadwerkelijk een baan kunnen vinden. Ook wanneer je al een aantal werkzame jaren achter de rug hebt, is omscholen soms een wens. Je zoekt vrijheid en verantwoordelijkheid en ruimte waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een vakman.
Via de site beroepeninbeeld.nl kun je diverse testen doen om te kijken waar je interesses liggen. En de uitkomst kun je daarna meteen op de site kansopwerk.nl testen. Zo weet je of je met de betreffende opleiding ook een goede kans op de arbeidsmarkt maakt.

Monteur infratechniek

De kansen op banen binnen de infratechniek zijn erg goed. Door een BBL-opleiding te volgen tot (1e) monteur infratechniek, kun je bij diverse aannemers uitdagende functies bekleden.

De opleiding

Bij Opleidingscentrum Gelderpoort neem je altijd een volledig pakket af waar alle verplichte onderdelen inbegrepen zijn. Hierdoor weet je zeker dat je geen vervelende extra rekeningen krijgt. Aan jou de keuze of je extra praktijklessen wilt afnemen. De medewerkers van Opleidingscentrum Gelderpoort adviseren je graag bij je keuze.

Bij Gelderpoort  kun je rekenen op ruim 30 jaar ervaring in het opleiden van mensen. Ons slagingspercentage is 90% en dat komt omdat onze opleiding naadloos aansluit bij de praktijksituatie.

Meer informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers via of via 038 443 1456.