Monteur infratechniek, iets voor jou? 

Kans op werk in de infratechniek ‘ruim voldoende tot goed’

Als starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd gemakkelijk om een beroepskeuze te maken. Je wilt iets doen wat je leuk vindt! Maar ook te zijner tijd daadwerkelijk een baan kunnen vinden. Ook wanneer je al een aantal werkzame jaren achter de rug hebt, is omscholen soms een wens. Je zoekt vrijheid en verantwoordelijkheid en ruimte waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een vakman.
Via de site beroepeninbeeld.nl kun je diverse testen doen om te kijken waar je interesses liggen. En de uitkomst kun je daarna meteen op de site kansopwerk.nl testen. Zo weet je of je met de betreffende opleiding ook een goede kans op de arbeidsmarkt maakt.

Monteur infratechniek

De kansen op banen binnen de infratechniek zijn erg goed. Door een BBL-opleiding te volgen tot (1e) monteur infratechniek, kun je bij diverse aannemers uitdagende functies bekleden.

Drie opleidingsvarianten

Afhankelijk van de werkgever en werkplek van de student, kan er gekozen worden voor één van de drie opleidingspakketten.

Voor de onervaren monteur die niet of nauwelijks werkzaamheden uitvoert in het specifieke werkgebied waarvoor hij opgeleid wordt, is het zeer complete Gelderpoortpakket ontwikkeld. In dit pakket zijn alle theorie- en praktijklessen, inclusief catering, administratieve begeleiding en verplichte examens inbegrepen. Daarnaast bewaakt Gelderpoort je voortgang en wordt je waar nodig ondersteund.

Voor de onervaren monteur die veelal werkzaamheden uitvoert in het specifieke werkgebied waarvoor hij opgeleid wordt, is er het Pluspakket. In dit pakket zijn alle theorielessen, administratieve begeleiding, oefendagen ter voorbereiding op de examens en de verplichte examens inbegrepen. Heb je extra lessen nodig of wil je een laptop huren? Deze opties kun je uiteraard los bij ons inkopen.

Voor de ruim ervaren monteur die veelal werkzaamheden uitvoert in het specifieke werkgebied waarvoor hij opgeleid wordt, is er het Basispakket. Bij dit pakket zijn enkel de verplichte lessen inbegrepen. Om de kwaliteit niet uit het oog te verliezen, bewaakt Gelderpoort de voortgang. Heb je extra lessen nodig of wil je een laptop huren? Deze opties kun je uiteraard los bij ons inkopen.

Meer informatie?

Neem contact op met één van onze medewerkers via of via 038 443 1456.

 

 

Opleidingsconcepten fB en LI