Opleidingscentrum Gelderpoort, Opmerkelijk Onderscheidend!

Van Gelder Groep wint Award Best Presterende Werkgever 2016!

De Van Gelder Groep is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Aannemingsbedrijvenbranche.

Oordeel nominatiecommissie ‘een absolutie topper in de branche’

“Van Gelder heeft een grote knowhow op haar vakgebied en onderscheidt zich voorts door haar grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Van Gelder, want het bedrijf is continu bezig om de diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de klant. Een specialist op haar vakgebied. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Van Gelder een absolute topper in de branche.” Aldus de nominatiecommissie.

Van Gelder ‘opmerkelijk onderscheidend vermogen als werkgever’

“Ook als werkgever is Van Gelder onderscheidend. Het bedrijf heeft een eigen bedrijfsschool, Opleidingscentrum Gelderpoort waar eigen medewerkers, maar ook die van concullega’s, worden opgeleid tot echte vakspecialisten. Daarnaast leidt het aannamebeleid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die zij haar medewerkers geeft, tot een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim percentage. Het bedrijf hecht veel waarde aan saamhorigheid en er wordt vooral ingezoomd op de waarde die de medewerkers bijdragen aan de onderneming. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij Van Gelder diep verankerd in de organisatie: ouderenbeleid, mensen met een achterstand, vitaliteitsbeleid, duurzame inzetbaarheid zijn speerpunten in het beleid. Kortom: In alle opzichten is Van Gelder een out performer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen en die dus een meer dan terechte winnaar is van de award voor Best Presterende Werkgever in deze branche!” Aldus het juryrapport van het Nationale Business Succes Award Instituut.

Bekijk onze collega Marijke Mulder ‘in de ring met Arnold Vanderlyde’ op 3 december 14.30 op SBS6

De uitzending op Arbeidsmarkt TV, het televisieprogramma dat werkgevers en werknemers met elkaar verbindt en waarin gestreden wordt om de uiteindelijke titel ‘Beste Werkgever 2016 van Nederland” wordt uitgezonden op zaterdag 3 december om 14.30 uur en op zondag 4 december om 12.35 uur op SBS6. In deze aflevering betreedt Marijke Mulder namens Van Gelder de ring met Arnold Vanderlyde.